23948sdkhjf

Stärkt säljnät för maskinstyrning

Ökad efterfrågan på maskinstyrning gör att Moba stärker sitt nät för försäljning och service.

Smarta maskinsystem kan vara en sammanfattande benämnning för de produkter och tjänster som erbjuds av Moba Sweden. Ökande efterfrågan i Sverige gör att företaget nu stärker sin närvaro genom ett samarbete med Maskin System/Sats Tech i Örebro.

Samarbetet ska idriftsättas redan i år och innebär att båda parter stärker såväl produktutbud som tillgången till service och montage.

Tyska Moba har varit etablerade inom maskinstyrning sedan 1972 och gjorde sitt egentliga intåg på den svenska marknaden genom förvärvet av Novatrons svenska verksamhet 2016 efter att ha haft ett nära samarbete sedan 2011.

Läs mer om Mobas etablering i Sverige här.

Maskin System/Sats Tech, med kontor och verkstad på ungefär 800 kvadratmeter i Örebro, är sedan starten 2011 väl etablerat i Mellansverige där företaget specialiserat sig på tillbyggnad och underhåll av entreprenadmaskiner. En viktig del i verksamheten är funktionen som märkesoberoende partner för service och montage av utrustning för maskinstyrning.

Enligt Simon Skinnars, vd på Maskin System/Sats Tech, förstärks nu företagets utbud betydligt genom det nya samarbetet. Han hoppas bland annat att därigenom kunna bidra till ökad försäljning av Mobas lösningar för bland annat maskinstyrning.

Patrik Wallgren, operative manager för Moba Sweden, räknar med att samarbetet ska vara värdefullt för företagets fortsatta utveckling i Sverige genom den förstärkning som möjliggörs av såväl tjänster som produkter inom maskinstyrning.

Det finns plats för fler smarta maskinsystem i Sverige och vi är redo att levera, säger han.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078