23948sdkhjf

Dansk lyfthjälp med ökat fokus på Sverige

Smartlift etablerar ett försäljningskontor i Göteborg med sikte på ökad aktivitet i Sverige och Norge.

Danska Smartlift har med drygt tio år på nacken utvecklat en rad hissar som kan bidra till väsentligt förbättrad arbetsmiljö på byggarbetsplatserna genom att hjälpa till vid tunga och otympliga lyft. Exempelvis glas och fönster i vikter upp till cirka ett ton kan lyftas, förflyttas, hanteras och sättas på plats med millimeterprecision.

Hissarna, som finns i serier för användning både inom- och utomhus, håller fast den detalj som ska monteras med hjälp av stora sugproppar. Manövrering och hantering sker enkelt med hjälp av en liten manöverpanel.

Företaget, med produktion i Nyköbing Mors, arbetar över stora delar av världen, men Europa och Norden ligger högt upp på prioriteringslistan. I Sverige samarbetar företaget med HD Hyrlift som återförsäljare, men när företaget nu väljer att sätta Sverige och Norge än mer i fokus är lösningen etableringen av ett försäljningskontor i Göteborg.

Smartlift gör en större satsning med mål att nå ut till fler hyrbolag, men även för att komma närmare användarna för att kunna fortsätta med den positiva produktutvecklingen, säger Anders Werneskog, nybliven försäljningschef för Sverige och Norge.

Med Anders Werneskogs bakgrund från bland annat försäljning av Genies produkter i Sverige och erfarenhet från Cramo finns stora förhoppningar om ett växande intresse för produkterna, inte minst från rentalföretagen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141