23948sdkhjf

Två depåer blir tre i Västergötland

Stål & Hyr kompletterar depåerna i Tibro och Skövde med ytterligare en i Falköping.

Två blir tre när Stål & Hyr Group slår sina påsar ihop med Hyrtjänst i Falköping och därmed får tre depåer väl samlade på några mils avstånd från varandra i Västergötland.

Samgåendet ger oss möjlighet att skapa nya kontakter och knyter ihop det på ett fint sätt med Hyrcenter i Tibro och Skövde, vilket är helt i samklang med att uppnå optimal tillgänglighet för våra kunder, säger Joacim Johansson, vd för Stål & Hyr Group som ingår i den finska Rentakoncernen.

Han menar att företagets närvaro i regionen stärks genom samgåendet. Dels kommer företaget närmare många kunder, dels kan utrustning lätt flyttas mellan depåerna och därmed bredda erbjudandet till kunderna.

Hyrtjänst i Falköping grundades 1991 och omsätter i dag cirka 25 miljoner kronor med sex anställda.

– Vi kommer att kunna erbjuda våra kunder ett bredare sortiment av maskiner och tjänster, samt full tillgång till en etableringsavdelning som vi saknat. Dessutom kommer vi nu att kunna vara mer tillgängliga och stödja kunderna inom ett större geografiskt område. Sen är det alltid roligt att få nya kollegor och kunna utbyta kunskap och erfarenheter sinsemellan, säger Jörgen Eskilsson, ägare och vd i Hyrtjänst i Falköping.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094