23948sdkhjf

Hüllert öppnar eget i Umeå

Hüllert Maskin öppnar ett eget säljkontor för Merlo teleskoplastare i Umeå med Peter Sjöström som ansvarig.

Hüllert Maskin har hittills samarbetat med Norrmaskiner om försäljningen av Merlo i de nordliga delarna i Sverige – något som fungerat väl.

– Merlo är väletablerat i Umeå, men även i övrigt i norra Sverige. Det finns ett starkt förtroende för de gröna maskinerna och det är ett naturligt steg att Hüllert Maskin öppnar eget säljkontor, säger Peter Sjöström som känner varumärket väl efter att ha sålt maskinerna i närmare fem års tid och är välkänd bland regiones kunder.

Etableringen ligger nära Merlos auktoriserade serviceverkstad, Kent Nilsson Bil o Maskin, som har fyra servicetekniker och servicebussar för att täcka servicebehovet i och runt Västerbotten.

Dessutom ges servicestöd i regionen av Bröderna Jönsson Maskinservice & Allrep i Luleå, Piteå Maskinmek, Kiruna Fältrep och PA Hydraulservice i Gällivare.

Under en ettårig övergångsperiodkommer även Norrmaskiner att fortsätta som servicelämnare.

Enligt planerna kommer demomaskiner att finnas på plats i Umeå hela året. Dessutom räknar Peter Sjöström med att Load up North, som arrangeras i Umeå i år, blir ett bra skyltfönster.

– Målet är att vi i samband med mässan ska ha ännu fler demomaskiner på plats för kunder att provköra, säger Peter Sjöström.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109