23948sdkhjf

Slangservice till Sala

Ett nytt samarbete innebär att Hydroscand öppnar en filial tillsammans med Maskinservice Sala AB.

I höstas skrev de två företagen under ett avtal som nu är grunden för den nya samarbetsfilialen i Sala.

– Sala är en viktig stad för oss. Här har vi kunder inom skogsbruk, lantbruk, industri och entreprenad, vilka behöver en hög tillgänglighet och servicegrad, säger Lars Forsberg, regionchef Västmanland på Hydroscand, i ett pressmeddelande. 

Hydroscand uppger att Maskinservice Sala en noga utvald partner som ska leva upp till kraven på till exempel kundfokus, affärsmässighet, hög kvalitet, innovation, entreprenörskap och säkerhet.

Maskinservice Sala ägs av Tobias Lindbom, Björn Yngvesson, Ulf Holm och Erik Billman,  samtliga uppges ha lång erfarenhet av hydraulik och erfarenhet från både skogsbruk och entreprenad.

– Vi ser det som en stor fördel att starta ett samarbete med Hydroscand. Hydroscand erbjuder ett brett sortiment som vi vill kunna erbjuda våra kunder. Samarbetet innebär även att vi får ett mer komplett serviceutbud till våra kunder. Det behövs en slangservice i Sala, säger Tobias Lindbom, som kommer att arbeta i verkstaden och butiken tillsammans med Cecilia Holm.

Butiken i Sala är nybyggd, slangverkstaden ska dessutom ha byggts ut för att kunna klara fler kunder som behöver byta slangar och ledningskomponenter.

En större verkstad finns också, som ska kunna ta emot fordon upp till mellanstora lastbilar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078