23948sdkhjf

Svenskt på jättemässan

Eldrivna teleskoplastare och liftar utlovas när Manitou dukar upp på Bauma. I montern finns också ett svensktalande gäng –Scantruck ska vara med från början till slut.

Det kommer att pratas svenska i Manitous Baumamonter – den svenska återförsäljaren Scantruck följer med till världens största entreprenadmässa.

– Scantruck är med från början till slut, och även om vi inte kommer fylla så mycket på gigantutställningen, där man räknar med mera än 600 000 besökare, så kommer man kunna se oss, säger Scantrucks Anker Lemvig, som är business Manager Sweden.

Scantruckgänget kommer att stå redo att ta emot alla svensktalande besökare.

–  Om några av gästerna vill ha en förklaring på svenska kan man iallafall få tag på oss. Det har vi erfarenhet från tidigare Bauma-mässor att det är behov för. Manitou etablerar ett system så att de svenska besökarna bara ska hänvända sig vid informationsdisken, och så blir en Scantruck-medarbetare kontaktad.

Den franska lift- och teleskoplastartillverkaren Manitou kommer att duka upp stort på Bauma, bland annat planeras ett ”Oxygen Corner” där företaget visar upp lågemissionsmaskiner och maskiner som är helt emissionsfria.

Enligt Scantruck kommer Manitou med eldrivna maskiner både på teleskoplastar- och på liftsidan.

I montern kommer det också att finnas amerikanska Mustangmaskiner, Mustang är en del av Manitoukoncernen och de små gula lastmaskinerna byter nu färg – de ska bli röda och saluföras under namnet Manitou.

Artikeln är en del av vårt tema om Bauma 2019.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094