23948sdkhjf

Maskinvisning i Rosersberg

Scantruck och Söderberg & Haak bjuder in till ett gemensamt öppet hus.

För ungefär ett år sedan flyttade Söderberg & Haak och Scantruck ihop i nya lokaler i  Rosersberg utanför Stockholm. Nu bjuder de två företagen in till ett gemensamt öppet hus i slutet av maj – Maskinmässa Rosersberg.

– Fredag den 24 och lördag den 25 maj är både Scantruck och Söderberg & Haak redo med massor av entreprenör- och lantbruksmaskiner att titta på. Vi erbjuder naturligtvis något gott att äta, så att gästerna inte går hem hungriga. Vi grillar och ser till att det finns tillräckligt med dryckesvaror också, säger Scantrucks Business Manager för Sverige, Anker B. Lemvig i ett pressmeddelande.

Enligt pressmeddelandet är alla maskinintresserade välkomna och Scantruck bullar bland annat upp med nya små lastmaskiner från amerikanska Mustang – som numera ska ta franska ägaren Manitous namn och därför också byter färg från gult till Manitourött.

Därför kan vi på ”Maskinmässa Rosersberg” presentera Mustang som Manitou och i den nya färgen, förutom naturligtvis andra nyheter från Manitou. Vi gläder oss också till att presentera en ny agentur i Scantruck-familjen, nämligen de amerikanska saxliftarna från GMG-fabriken, säger Anker B. Lemvig.

Sambon Söderberg & Haak ska matcha Scantrucks maskiner med sina japanska – företaget är svensk återförsäljare för Komatsu och här utlovas till exempel hybridgrävmaskiner och intelligent maskinstyrning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109