23948sdkhjf

Med Magni i montern

Kranlyft Group tar tillfället i akt att visa upp sitt senaste märke på Maskinexpo – italienska Magni.

För snart en månad sedan kunde Leveranstidningen Entreprenad berätta att Kranlyft Group tar över som svensk återförsäljare av Magni, affären innebar också att Kranlyft Group köpte sin företrädare på posten – Vänermaskin AB.

När Kranlyft Group ställer ut på Maskinexpo i år blir det alltså med ännu ett märke i portföljen – företaget ska nu lyfta fram även Magni Telescopic Handlers sortiment för  den svenska marknaden.

– Med Magni Telescopic Handlers har vi ytterligare ett starkt varumärke ombord. Deras innovativa  produkter passar vårt befintliga sortiment och våra marknadsmål perfekt. Vi siktar härmed på att stärka  vår position som den ledande distributören av specialkranar och fortsatt bemöta den ökande efterfrågan  från våra kunder, säger Jonas Gadolin, teknisk chef på Kranlyft Group, i ett pressmeddelande.

Den italienska tillverkaren tillverkar bland annat kompakta maskiner, teleskoplastare och saxliftar – totalt över  40 modeller med en lyfthöjd upp till 46 meter och en lyftkapacitet som varierar från 0,2–50 ton.

– Magni är en ideal partner för oss på Kranlyft Group och vi är övertygade om att deras sortiment  kommer att bli ett välkommet tillskott i vår maskinportfölj, säger Kranlyft Groups vd Jurgen Vater i samma pressmeddelande. 

Monter: 1 704, 1 770

Artikeln är en del av vårt tema om Maskinexpo 2019.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078