23948sdkhjf

Fartfyllda flakväxlare

Metsjö lanserar nya flakväxlare och vagnar.

Enligt Ivarssons i Metsjö kommer nya modeller av både MetaFlex flakväxlare samt MetaQ och MetaX vagnar anpassade för höga hastigheter och med förbättrade funktioner.

Företaget uppger att man investerat i nya produktionstekniker som gjort det möjligt att bygga starkare fordon med lägre egenvikt och med längre livslängd.

Vi lanserar nu nya modeller av våra flakväxlare och vagnar med förbättrade funktioner och anpassade för de nu lagliga högre hastigheterna, uppger Anders Ivarsson i pressmeddelandet.

Ivarssons i Metsjö noterar att nya traktorregler tillåter hastigheter i 50 kilometer i timmen och förklarar att man därför anpassat sina produkter för högre hastigheter.

Det är mycket glädjande att man nu får köra i högre hastigheter vilket möjliggör ett större utnyttjande av traktorn som dragarenhet. Det här i kombination med den produktionstekniska utvecklingen har möjliggjort för oss att tillverka våra maskiner på ett ännu bättre sätt med exakt precision i varje steg.

Företaget berättar också att samtliga växlare och vagnar går att få med Metsjös multidrag, något som uppges möjliggöra montering av den sidomonterade grönfoderhacken 1460M.

Metsjö noterar också att flakväxlarnas låga energi- och oljeförbrukning under växling gör att de är mycket lämpade för bruk av tilläggsutrustning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079