23948sdkhjf

Ställningar gav rekord för Klaravik

Mer än 200 bud lades när ett konkursparti på 8 000 kvadratmeter begagnade byggnadsställningar nyligen auktionerades ut på Klaravik.

Det var många om budet när Klaravik nyligen lade ut ett parti byggnadsställningar efter en företagskonkurs. Till slut blev det Altum Service med hemvist i Örnsköldsvik och Umeå som tog hem 8 000 kvadratmeter ställning för drygt 1,7 miljoner kronor.

Vi har liknande ställningar sedan tidigare och har expanderat kraftfullt senaste åren. Så det här blir ett bra tillskott i verksamheten, säger företagets ägare Joacim Ericsson som menar att begagnatmarknaden för den här typen av ställningar inte är så stor.

Det är svårt att få tag på. Så när en vän tipsade mig om auktionen blev jag genast intresserad, säger Joacim Ericsson, som nu gjorde sitt första köp på Klaraviks auktionssajt.

För Klaravik innebär försäljningen ett rekord för det affärsområde som hanterar konkurser och återtag. Affärsområdet startades så sent som i slutet av 2017 och har sedan dess vuxit successivt och sysselsätter i dag sex personer.

Vi ser att allt fler konkursförvaltare anförtror oss för större uppdrag. Med vår plattform som stöd når vi ut till köpare och dessutom på kort tid. Vi klarar av den tidskritiska faktorn samtidigt som vi i många fall lyckas överträffa förväntningarna i budgivningen, lovar affärsområdeschefen Joachim Ågren.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.187