23948sdkhjf

Liugong väljer amerikanska smörjmedel

Valvoline kommer att vara Liugongs förstahandsval som leverantör av smörjmedel i maskiner avsedda för alla marknader utanför Kina, enligt ett färskt globalt avtal.

Avtalet med Valvoline är ytterligare ett steg i vår ambition att kunna leverera kompletta lösningar till våra kunder under lång tid framöver, säger Zeng Guang´an, ordförande i Liugongkoncernen.

Enligt Craig Moughler, som bland annat är ansvarig för OEM-verksamheten i Valvoline, innebär avtalet en vidareutveckling av ett samarbete som redan är väl etablerat på flera marknader. Ett samarbete där smörjmedelstillverkaren också ser stora fördelar i och med att Liugong är inne i en expansiv fas som innebär etablering på allt fler marknader.

Kevin Thieneman, vvd för strategi och eftermarknad inom Liugong, var närvarande då avtalet undertecknades i Houston, Texas.

Våra kunder talar hela tiden om för oss hur viktigt det är med låga livscykelkostnader. Samarbetet med Valvoline ökar Liugongs möjligheter att förlänga livstiden på de maskiner vi erbjuder, maskiner som samtidigt är väldigt driftsäkra när de används, säger Kevin Thieneman.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093