23948sdkhjf

Hüllert Maskin satsar i Karlstad

Maskiner för materialhantering och teleskoptruckar står i fokus när Hüllert öppnar nytt säljkontor i Värmland.

Enligt ett pressmeddelande satsar AB Hüllert Maskin och Merlo på Värmland. Ett nytt säljkontor ska öppnas i Karlstad och nya säljaren Klas Vangen uppges vara specialinriktad på maskiner för materialhantering och teleskoptruckar.

– Jag håller på att skaffa mig en unik kompetens inom logistik och materialhantering genom de två företagen. Nu arbetar jag som säljare och kan erbjuda industri, bygg- och entreprenadbranschen rätt maskinlösningar för effektivast möjliga hantering av material, säger 34-årige Klas Vangen, som närmast kommer från Nordic Wheels, där han jobbat som innesäljare och med teknisk support.

Klas Vangen kommer att ha sin bas i Välsviken i Karlstad, tanken är också att ha ett nära samarbete med AB Hüllert Maskins mångåriga samarbetspartner Karlstad Maskin & Truckservice AB, som servar Merlo teleskoplastare och gaffeltruckar.

– Jag säljer Merlo teleskoplastare, men även Hyundai gaffeltruckar. Det är en enorm styrka att ha en så bred produktportfölj, som riktar sig till alla de branscher som arbetar med materialhantering inom industri, bygg och entreprenad, säger Klas Vangen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078