23948sdkhjf

Auktionär erbjuder direktköp

Kvdpro gör det nu möjligt för kunderna att köpa ett urval utauktionerade tunga fordon och maskiner till fast pris – fram till 48 timmar innan auktionsavslut.

Nu breddar vi vårt kunderbjudande. Budgivning passar många, men inte alla. Budgivningsmomentet medför i vissa fall att köpare väljer att avstå köp, säger Per Blomberg, vd på det digitala nätauktionsföretaget Kvdpro.

Budgivning kommer fortfarande att vara den stora grunden i hela Kvdpros affärsidé. Köp Direkt är ett alternativ till budgivning. Ytterligare en tjänst för att kunna hjälpa säljare och köpare där ute till snabbare, enklare och bättre affärer av tunga fordon och maskiner.

Målgrupper för den nya tjänsten är bland annat kunder som är i behov av ett snabbt köp, har behov av snabb avyttring eller behöver köpa många objekt samtidigt. Inledningsvis kommer Köp Direkt-tjänsten endast att finns tillgänglig på ett urval av objekt och för svenska kunder.

Vi börjar i mindre skala och förhoppningen är att vi framåt ska kunna erbjuda denna tjänst på alla våra objekt samt även för utländska kunder, säger Per Blomberg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078