23948sdkhjf

Fredheim säljer Sandviks mobila krossar i Sverige

Fredheim Maskin AS blir svensk återförsäljare för Sandviks  mobila krossar och siktar.

Företaget har sedan 2015 haft ett avtal om försäljning i Norge. Nu har Sandvik Mining and Rock Technology utökat detta avtal så att det gäller även försäljning av mobila krossar och siktar i Q-Range, U-440 och U-300-serien på den svenska marknaden.

– Vårt förhållande till Fredheim Maskin har vuxit framgångsrikt under de senaste åren och vi är mycket glada över att utöka deras avtal till att omfatta Sverige. Med deras investeringar i den svenska marknaden kommer vi att kunna erbjuda snabbare leveranstider för att möta kundernas efterfrågan, säger Marcello Pupino, Area Sales Manager för Sandvik Mobile Crushers and Screens, i ett pressmeddelande.

–  Sandvik representerar ett mycket starkt varumärke inom kross- och sortering i Norge, Sverige och globalt. Vårt team kommer att göra vårt yttersta för att göra vår utnämning som Sandvik Mobiles försäljningsrepresentant för den svenska marknaden till en stor framgång , säger Per Olav Fredheim, vd för Fredheim Maskin, i samma pressmeddelande

Fredheim Maskin AS uppger att man från och med i dag kan leverera ut 2020 års modeller på den svenska marknaden och att maskiner redan nu finns på plats i Karlstad för omedelbar leverans.

Tanken är att Fredheim Maskin ska representera hela Q- , U-440 och U-300 range från Sandvik Mobiles, med speciellt fokus på U-440 range med UJ440i "1208" käftkross, US440i spindel och UH440i konkross. 

–  Vi har en stor tro på lösningar med trestegskrossning för bästa kapacitet och stenkvalitet. U-440 rangen från Sandvik har visat en otrolig slitstyrka och drivsäkerhet i tuffa skandinaviska förhållanden över lång tid, förklarar Fredheim Maskin.

Företaget lyfter fram att U-440 range, i viktklasserna 50–70 ton med Volvomotor är designad i Sverige och passar för skandinaviska förhållanden.

–  Från 50 ton och nedåt finner vi Sandviks QJ341 käftkross och nylanseringen av QH332DDHS konkross med tvådäckad sikt och retur. Q-range är maskiner utrustade i huvudsak med Catmotorer från 75 kW upp till 328 kW.

Reservdelar och slitdelar ska beställas med dagliga leveranser från företagets huvudlager i norska Spydeberg och Fredheim Maskin utlovar också snabb leverans, lång och kort uthyrning samt eftermarknad, support och finansieringslösningar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.082