23948sdkhjf

Högtflygande lista!

En kort vecka är över, men det har lästs en hel del ändå på entreprenad.com. Men vad klickades mest? Svaret finns här!

1: Studieresa. Swecon lät en liten och noga utvald grupp resa till Tyskland för att få en glimt av hur Volvo Construction ser på framtiden. Läs mer här!

2: Nytt namn. För nästan exakt tre år sedan förvärvades Svenningsen Maskin av Nellemann. Nu gör sig moderbolaget av med det gamla namnet och driver sedan den 18 maj verksamheten vidare som Nellemann Machinery med Kubota och Holder som starka varumärken i maskinutbudet.  Läs mer här!

3: Storaffär. Styruds ökade fokus på schaktfritt byggande innebär att den verksamhet som bedrivits inom bland annat prospektering avyttrades 11 maj till Prospekteringsteknik i Norrland AB – Protek Norr – som i en inkråmsaffär övertar personal, gällande affärskontrakt samt maskiner. Läs mer här!

4: Tungt. Svenskt Näringsliv hävdar att många företag är i ett mycket ansträngt läge. – De kämpar nu för sin överlevnad. Läs mer här!

5: Full fart framåt! Tävlingen fortsätter trots alla coronakriser – glöm inte bort att rösta på någon av de nästan 80 kandidaterna så att vi kan utse Sveriges snyggaste entreprenadmaskin! Läs mer här!

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.156