23948sdkhjf

Sandviks nya paket

Det går att prestera mer. Det hävdar Sandvik som tagit fram en ny siktlösning där alla delar ska vara optimerade.

Lösningen har fått namnet ”Peak Screening” och enligt ett pressmeddelande är det en komplett siktlösning med ”rätt” sikt,  siktmedia samt ett garanti- och serviceprogram som ska passa olika kunders olika budgetar och behov.

Tanken är att alla delar i lösningen ska arbeta tillsammans mot samma mål – att nå den fulla potentialen i siktanläggningen, förklarar Sandvik i pressmeddelande.

Företaget hävdar att siktutrustning, siktmedia och tjänster är utformade för att fungera optimalt med varandra. Detta ska sedan säkerställa att produktionen blir så effektiv som möjligt.

Sandvik uppger dessutom att företagets specialister kontinuerligt ska hjälpa till med rätt konfiguration, optimering, felsökning med mera

Siktarna är en viktig del i lösningen och Sandvik lyfter fram företagets tre nya sortiment av ”underhållsvänliga, högpresterande och modulära siktar”, som uppges vara både mångsidiga och tillförlitliga, de ska kunna sättas på plats snabbt och vara säkrare att använda.

Sandvik uppger att siktarna levereras med högkvalitativ siktmedia som standard och att det också finns exklusiva tillval, till exempel Sandvik WX6500 inspänd siktmedia som uppges ha tio gånger längre livslängd än standardtrådsåll.

Företaget noterar också att R&P-paketet (Reliability & Performance) omfattar två års utökad utrustningsgaranti, regelbundna inspektioner, underhållsrekommendationer, felsökning och prestandaanalyser.

Prestandagarantin innebär att att Sandvik garanterar att lösningen uppnår den prestanda som överenskommits. I annat fall ska Sandvik justera lösningen tills den gör det, lovar företaget.

– Vi vill hjälpa kunderna att dra nytta av konkurrensfördelen som Peak Screening kan erbjuda, och samtidigt etablera produkten som en standard för siktlösningar i vår bransch, säger Mats Dahlberg, Vice President Lifecycle Service, Stationary Crushing and Screening, i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094