23948sdkhjf

Snabbetablerad konkross med flera fraktioner

– Sandvik har verkligen inte sparat på krutet för att skapa en enhet som kombinerar enkel användning och pålitlig produktion.

Fredheim Maskin lyfter i ett pressmeddelande fram Sandviks mobila konkross QH332DDHS, som lanserades tidigare i sommar.

– Sandvik har verkligen inte sparat på krutet för att skapa en enhet som kombinerar enkel användning och pålitlig produktion, säger Erik Olausson på Fredheim Maskin AS i ett pressmeddelande.

Enligt Fredheim Maskin är den larvförsedda konkrossen byggd för snabb etablering och flexibel produktion med en tvådäckad hängsikt på 4000x1500 millimeter som ska kunna leverera en, två eller tre fraktioner.

– Konkrossen är perfekt för fraktioner som 0–16, 0–18, 0–32 millimeter eller 0–16 och 16–32 millimeter. Det gör den utmärkt för användning tillsammans med käftkrossar som Sandvik QJ341 eller Keestrack B5, säger Erik Olausson.

Krossenhet är Sandviks CH430 och kraften kommer från en Cat-motor C9.3.

Fredheim Maskin beskriver chassit som ”synnerligen stabilt” och förklarar att heavy duty-utförandet går igen i maskinen som helhet, inklusive den hydrauliskt inställbara matningen, med slitytor i Hardox och matarband i XHD-utförande.

Nivåsensorer, som styr matningen ska bidra till optimal produktion,, bidrar till optimal produktion, med rätt sönderdelning och önskat slutresultat, lovar företaget.

Krossen har kameraövervakning, metalldetektor och dammdämpning, maskinens olika delar ska dessutom vara enkla att komma åt, uppger Erik Olausson.

– Underhållet underlättas även av att maskinen är försedd med centralsmörjning. Detta, tillsammans borgar för hög och säker produktion.

Fredheim Maskin lyfter också fram möjlighet till förlängda transportörer, online My Fleet, fjärrkontroll samt ett Arcticpaket, som ska göra att maskinen står redo för produktion även under riktigt bistra vinterdagar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078