23948sdkhjf

Hon ska lyfta Norvatek

Norvatek växlar upp för att kunna växa – med ny organisation och HR-chef.

Norvatek Invest, som bland annat tillverkar pumpstationer och VA-verk, är inne i en expansion.

– Vi har vuxit med nya affärer och flera förvärv under den senaste tiden och vår plan är att fortsätta att expandera mot en miljard kronor i omsättning. Det gör att vi behöver en ny typ av organisation som kan hantera det bolag vi är i dag och det vi kommer att bli, berättar vd Fredrik Jonsson i ett pressmeddelande.

Ett steg mot en ny organisation togs när företaget rekryterade Ulrika Stevrell som HR-ansvarig.

– Att vi nu anställer Ulrika är en viktig del i detta. Vi ska leda vår bransch och vara den mest attraktiva arbetsgivaren och då är våra medarbetare den viktigaste resursen vi har, säger Fredrik Jonsson.

Ulrika Stevrell, som också kommer att medverka i flera ledningsgrupper, kommer från rekryteringsbranschen, närmast från PS Partner där hon under tre år arbetade som affärskonsult inom HR.

Hon har också varit administrativ chef på ABF, både konsultchef och personalchef, och projektledare på IHM.

Norvatek noterar att det gemensamma med många av tjänsterna är att  bygga upp organisationer och avdelningar från grunden och ser fram emot att hon ska bidra med både sin erfarenhet och sin energi.

–  Vi har naturligtvis många rekryteringar att se fram emot som hon kommer att ansvara för, men det viktigaste är att ta tillvara på den kompetens vi nu har i bolaget och utveckla den för framtiden.

Ulrika Stevrell uppger att det ska bli spännande att ge sig i kast i en för henne helt ny bransch.

– Jag drivs verkligen av att se hur människor växer och att kunna skapa förutsättningar för att utveckla den organisation och de medarbetare jag arbetar med. I den här tjänsten kommer jag få möjlighet att från grunden börja arbeta med allt från employer branding och kompetensutveckling, till att skapa kreativa vägar för kunskapsspridning i bolaget, säger hon i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125