23948sdkhjf

Fem har segervittring – bara en kan vinna!

En fick en åthutning och en blev dubbelt så stor. En sprängde en bro och en gjorde affärer i Göteborg. Och så var det visst en som höll sig lugn(are) på vägen. Men vem klickades allra mest? Svaret finns här!

1: Sprängde bron – nu prisas rivaren

– För att klara detta krävs erfarna maskinförare och en erfaren ledning, först då kan man skapa sådant andra inte vågar ge sig på, säger Johan Jansson, på Jansson Entreprenad – som nu belönas för sina insatser. Läs mer här!

2: Hässleholm tas i örat av domstol

Patent- och marknadsdomstolen förbjuder Hässleholms kommun att kategoriskt och utan individuell prövning vägra upplåta kommunal mark till privata företag som vill lägga ned fiberkabel för internet i kommunen. Kommunens agerande bedöms snedvrida och hämma konkurrensen. Läs mer här!

3: Bellman slutför Göteborgsförvärv

Bellman Group har nu slutfört det förvärv av Ivarssons Entreprenad i Göteborg som meddelades 11 december 2020 i en affär värd närmare 100 miljoner kronor. Läs mer här!

4: ”Lugn” plog för ojämna vägar

Mählers nya modulbyggda snöplog för svart väg ska kunna ploga rent även på ojämna vägbanor. Läs mer här!

5: Verdande stärker ägandet i Bellman

5,8 procent blir 74,5 när Verdane mer än fördubblar sin aktieandel i Bellman Group. En omsättningstillväxt på 700 procent sedan 2016 och hopp om fortsatt utbyggnad av infrastrukturen ger starka argument för det ökade engagemanget. Läs mer här!

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062