23948sdkhjf

Göteborgs Hammarservice generalagent för Rammer

Sedan slutet av 2018 har Göteborgs Hammarservice varit självständig distributör för Rammer i hela Sverige. I dag, 8 februari, tar företaget ett nytt kliv genom att bli svensk generalagent för det finska varumärket.

Det har nu gått runt 35 år sedan Meier Andersson började skruva på hydraulhammare från Rammer. När han startade Göteborgs Hammarservice 2012 var det naturligt att tillsammans med sönerna Robin och Emil jobba vidare med de finska produkterna som representant i södra och västra Sverige. Läs mer här.

I slutet av 2018 blev företaget självständig distributör i hela Sverige och kunde därmed klippa ett mellanled i kontakterna mellan tillverkare och slutkund oavsett om det gäller färdiga produkter eller reservdelar.

Nu tas ytterligare ett steg i och med uppdraget som generalagent på den svenska marknaden , vilket omfattar hela Rammers sortiment av hydraulhammare, rivningsutrustning och aggregat.

– Det känns stort för oss som är ett litet företag att få hela agenturen för ett världskänt varumärke som Rammer, säger Robin Andersson.

Sedan i höstas har Göteborgs Hammarservice knutit till sig två servicepartners: Cema Maskin i Järfälla och Melanders Alltjänst i Luleå. Läs mer här.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079