23948sdkhjf

Kompaktlastare auktioneras ut till barncancerpatienters bästa

Europas första L28-lastare från Bobcat – dekorerad med barnteckningar – auktioneras ut på Klaravik fram till 21 juni. Alla intäkter från auktionen utlovas gå till Aja Baja Cancer, en ideell förening som underlättar vardagen för cancerdrabbade barn och deras familjer.

Aja Baja Cancer, är en ideell förening startad av två mammor till barn med cancer och som kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Aja Baja Cancer-stiftelsen spelar just nu en huvudroll under en nätauktion på Klaravik där en Bobcat L28 – skänkt av Bobcat Sverige – dekorerad med barnteckningar auktioneras ut med avslutning 21 juni. Samtliga intäkter från auktionen utlovas användas för att underlätta vardagen för barncancerpatienter och deras familjer.

– Vi beslutade att stödja Aja Baja Cancer på grund av deras enastående engagemang för barnen i ett så härligt syfte. I år bestämde vi oss för att göra det lite speciellt genom att ställa ut en hel maskin på auktion och anpassa den med gullig konst gjord av barn. Vinnaren får verkligen en unik utrustning – och det som gör det hela ännu mer intressant är det faktum att du inte ens kan köpa den här maskinen ännu! Faktum är att den L28 som auktioneras ut är den första i sitt slag i Europa. Allt detta är möjligt tack vare vårt partnerskap med Bobcat EMEA som hjälpte oss att säkra maskinen och auktionera ut den innan den officiellt släpps för försäljning, säger Marcus Andersson, marknadschef på Bobcat Sverige.

Intäkterna kommer bland annat att användes under Minutdagen, ett välgörenhetsevent planerat till den 21 augusti. Avsikten är att ge barnen möjlighet att uppleva något spännande och hjälpa hela familjen att glömma sina svårigheter under en dag. En spännande dag fylld med flygplan och helikoptrar, god mat, levande musik och andra spännande upplevelser och aktiviteter utlovas.
– Den positiva återkopplingen vi fått från både stora och små deltagare i Minutdagen är otrolig och vi är verkligen berörda av stödet. Vi är mycket glada över möjligheten att kunna göra detta evenemang ännu mer fantastiskt tack vare det generösa bidraget från Bobcat Sverige och de potentiella anbudsgivarna, säger Ellinor Stattin från Aja Baja Cancer.

Även Christian Lenander, vd på Klaravik, ser ser med spänning på de närmaste dagarna.
– Vi uppmuntrar givetvis alla att lägga ett bud och applåderar initiativet. Förutom att det är en häftig maskin är ändamålet så mycket större och viktigare. Så vi hoppas på så många och höga bud som möjligt till förmån för alla barn det kan hjälpa, säger Christian Lenander.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
  • Servicetekniker
  • Projektledare
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Nytt samarbete ska göra betong av havre
Byggföretagen efterlyser förlängning av branschskoleförsöket
Miljonprogrammets Trubaduren får nytt liv genom NCC:s renovering
Maskinia erhåller trippel ISO-certifiering
Svevia anställer ny chef för kompetensförsörjning
E22 mellan Fjälkinge och Gualöv får motorväg
Andra Nordiska Medier
Framtidens Bygg
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.156