23948sdkhjf

Driven säljare ska stärka Trejon

Trejon förstärker sitt team med en ny säljare baserad i södra Sverige.

Trejon, som säljer maskiner inom både entreprenad, skogsbruk och lantbruk, uppger i ett pressmeddelande att man förstärker sitt team med en ny representant.

Mannen som fått uppdraget heter Anders Kroon. Han har jobbat som lokal maskinsäljare och har en bra bakgrund för att ge både slutkunder och återförsäljare det de behöver, uppger Trejon.

Vi är så klart glada över att kunna få in en säljare som Anders som har bra erfarenhet, ett driv och ett engagemang som passar oss och vårt företags värderingar. Att han dessutom har erfarenhet av våra produkter sedan tidigare är så klart en bra bonus, säger Johan Schols, sälj- och marknadschef på Trejon, i pressmeddelandet.

Anders Kroons jobb blir att ta huvudansvaret för försäljningen och kundkontakten mot Trejons återförsäljare på området. Han ska också stötta de lokala säljarna i kundmöten med teknisk och produktexpertis. 

Anders Kroon,som tillträdde sin nya post i mitten av september, kommer att jobba från Jönköping och söderut, med utgång från hemmet i Falkenberg.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094