23948sdkhjf

Siljum Mekan och Götene Ufo får nytt namn

Redskapstillverkarna Siljum Mekan och Götene Ufo har sedan en tid gått arm i arm. Nu tas ytterligare ett steg och de två företagen tar sig ett gemensamt namn.

För lite mer än två år sedan blev Siljum Mekan och Götene Ufo helägda av det då nybildade holdingbolaget Guse. Första januari i gick det samman i ett gemensamt bolag och nu meddelar de i ett pressmeddelande att de från första mars även har fått ett nytt namn, Front Equipment AB. I dagligt tal kommer dock namnet Fronteq att användas och de tidigare två företagen får nu en gemensam organisation för sina produkter, varumärken och medarbetare. 

– Det känns jättebra, vi fortsätter utvecklingen med full kraft och tillsammans står vi väldigt starka. I det nya bolaget Fronteq får vi en gemensam organisation för alla våra produkter och varumärken. Samtidigt blir vi en av Sveriges större leverantörer av redskap till grävmaskiner och hjullastare, säger Birgitta Boström, vd för Fronteq samt tidigare vd och koncernchef för Götene Ufo och Siljum Mekan, i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109