23948sdkhjf

Infranord slår ihop två regioner

Från och med första maj i år slås Infranords regioner Mitt och Nord ihop till en enda. Tanken är att stärka konkurrenskraften i företaget.

Infranord skriver i ett pressmeddelande att omorganisationen är en del av företagets arbete med att stärka och utveckla stödet till deras projekt. Enheten Stora projekt som startades tidigare ska möjliggöra en organisation med två regioner.

– Avbrutna upphandlingar i kombination med att det inte finns större anbud att räkna på i närtid har påverkat förutsättningarna på ett sätt som inte stödjer Infranords nuvarande organisationsstruktur. Genom denna förändring effektiviserar vi organisationen samtidigt som vi får en verksamhet med rätt förutsättningar att stötta våra projekt, säger Henrik Löfgren, vd för Infranord.

Johan Andersson som är nuvarande regionchef för region Mitt blir regionchef för nya region Nord. Samtidigt lämnar nuvarande regionchefen för region Nord, Eva Axelsson, sitt uppdrag och Infranord efter månadsskiftet. 

– Jag vill tacka Eva för hennes bidrag på Infranord och det arbete hon drivit inom region Nord. Eva har med sin erfarenhet och sitt stora engagemang varit en viktig resurs i koncernledningen, säger Henrik Löfgren.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095