23948sdkhjf

Manitou släpper ny teleskoplastare

Franska tillverkaren Manitou har presenterat en ny lastare med ett brett användningsområde. Den kommer finnas tillgänglig till både Manitou- och Gehlåterförsäljare.

Maskinen kommer finnas i två versioner för Manitouåterförsäljare, ULM 412 H och ULM 415. Samt de två versionerna GCT 3-14 och GCT 3-14+ för Gehlsäljare.

Lastarens höjd landar på 1,92 meter och bredden på 1,49 meter. Manitou säger i sitt pressmeddelande att det finns ett brett utbud av däck till maskinen som har en markfrigång på 29 centimeter. Med en vikt på under tre ton skriver Manitou att den kan lastas på en trailer med en högsta tillåtna vikt på 3500 kilo.

Tillverkaren skriver att teleskoplastaren riktar sig mot flera olika sektorer som bygg- och lantbruksbranschen, men även de som är verksamma inom landskapsarkitektur.

Manitou säger att en brett utbud av tillbehör har tagits fram för att kunna göra den användbar i så många områden som möjligt. Gaffelställ, snöplogar och grensågar är några av verktygen tillverkaren nämner. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.111