23948sdkhjf

Mycket mässa på veckans lista!

Epiroc, Delvator, Byggföretagen, Infranord, Volvo Construction Equipment och Byggcheferna ligger i topp på veckans mest-lästalista! Men vad klickades allra mest? Svaret finns här!

1: Flera Volvopremiärer på mässan. En rivningsmaskin med rak bom, första 50-tonnaren och en ännu kraftigare satsning på väganläggning är några av nyheterna som väntar i Swecons monter på Svenska Maskinmässan. Läs mer här!

Foto: Volvo CE

 2: Delvator bjuder på hjulgrävarcomeback. Delvator tar med sig ett helt gäng maskiner till Svenska Maskinmässan, bland annat visas en modell vi inte sett på 20 år. Företaget har dessutom anledning att fira. Läs mer här!

Foto: Delvator

3: Produktionen flyttas från Japan till Kina. Epiroc flyttar produktionen och utvecklingen av borriggar från Japan till sin enhet i Nanjing, Kina. Tillverkningsenheten i Yokohama, Japan, has sålts och kommer att stängas. Läs mer här!

Foto: Epiroc

4: ”Det är i våra projekt felen uppstår och ingen annan kommer att lösa det åt oss”. Bristande kvalitet kostar många miljarder i byggprojekten. Nu krokar Byggföretagen och Byggherrarna arm för att lösa problemen. – Det duger inte längre att peka på att ansvaret är ”någon annans”. Läs mer här!

Foto: Pressbild

5: De ska sköta Västkustbanan. Trafikverket har gett Infranord i uppdrag att sköta basunderhållet på Västkustbanan, ett femårigt kontrakt värt 548 miljoner kronor. Läs mer här!

Bild: Colourbox

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094