23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

SANY Northern Europe

SANY NORTHERN EUROPE – QUALITY CHANGES THE WORLD

Sedan starten 1989 har SANY idag vuxit till en av världens största företag inom mark-och entreprenadmaskineri med över 55 000 anställda världen över och verksamhet i 169 länder. Vår portfolio inkluderar grävmaskiner, kranar, betongpumpar, pålkranar, vägvältar och hjullastare för att nämna några. Vi utökar även vårt sortiment inom elektriska maskiner för att möta marknadens växande efterfrågan. En komplett lista av våra produkter hittar du på: https://www.sanyglobal.com/product/

Nu kan vi glatt meddela att vi entrar den nordiska marknaden  genom vårt kontor på Kaminvägen 15 i Järfälla! Denna filial går under namner SANY Northern Europe AB.

Är du intressad av att bli återföljsäljare av våra maskiner eller letar du maskiner till ett framtida projekt? Då pratar vi gärna med dig! Kontakta oss via mejladressen eller telefonnumret nedan för att komma i kontakt med oss så berättar vi gärna mer:

sanyne@sanygroup.com
0708489777

Om du dessutom vill följa vår framsteg och få förstahandsinformation om SANY Northern Europe kan du följa oss på sociala medier.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/sany-northern-europe-ab/
Facebook: https://www.facebook.com/SANYNorthernEurope 
Instagram: https://www.instagram.com/sanynortherneurope/ 

SANY Northern Europe
Kaminvägen 15
176 77 Järfälla
Sverige
VAT nummer: SE5594272717
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047