23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

ELF & Renault lanserar unik produktserie ELF EVOLUTION RN-TECH

| Medlemsnyhet | Företag Total Sweden AB

ELF och Renault firar 50 års partnerskap och lanserar den unika produktserien ELF EVOLUTION RN-TECH. Denna produktserie är resultatet av det innovativa samarbetet mellan ELF och Renault. TOTAL är exklusiv tillverkare av denna produktserie.

De enda tre produkter, som uppfyller de senaste tekniska och miljömässiga krav enligt specifikationerna RN17, RN17 FE & RN17 RSA, är:

·         ELF EVOLUTION RN-TECH ELITE FE 0W-20

·         ELF EVOLUTION RN-TECH FE 5W-30

·         ELF EVOLUTION RN-TECH SPORT 0W-40

ELF och Renault har samarbetat till förmån för bilister i 50 år. Genom en gemensam och stark ambition, om att ligga i framkant i marknadsutvecklingen med toppmodern teknik, har partnerskapet starkt bidragit till att öka bilens prestanda inom både motorsport och för privata bilister.  

ELFs engagemang inom motorsport gör det möjligt att, tillsammans med Renault, använda vår teknologi och expertis i produkttester under de svåraste förhållanden. Motorsport erbjuder den perfekta ”testmiljön” på grund av de extremt hårda förutsättningar som råder. Dessa förhållanden gör att ELF och Renault, kan utveckla ännu bättre produkter, som används dagligen av miljontals bilister världen över.

ELF strävar efter att konstant förbättra produkterna, för att garantera optimalt skydd av Renaultmotorer, både inom och i samarbete med motorsporten och privata bilister. Användning av ELF smörjmedel garanterar exceptionellt slidskydd och förbättrad bränsleekonomi i Renaultmotorer.

Den nya produktserien uppfyller de nya RN17, RN17 FE och RN RSA specifikationer från Renault.

ELFs tekniska expertis har utvecklat en optimerad produktlinje, som består av tre högkvalitativa motoroljor. Dessa nya motoroljor täcker alla Renaults senaste bilmodeller.  

ELF EVOLUTION RN-TECH ELITE FE 0W-20 till den nya Scenic IV MPV  och ELF EVOLUTION RN-TECH SPORT 0W-40 till Alpine A110 är bara två exempel från den nya produktserien. De nya produkterna uppfyller inte bara de senaste tekniska och miljömässiga krav i ACEA standards, men de reducerar också motorfriktionen och förbättrar bränsleekonomin med upp till 3%.

-       ELF-Renault samarbetet har haft fantastiska succéer under de senaste 50 åren, säger Mathieu Solas, Vice President TOTAL Lubricants. Vi är inte färdiga, för tillsammans med Renault är vi redo att tackla de miljömässiga, tekniska och affärsutmaningar som framtiden erbjuder, avslutar Mathieu Solas.

Medlemsnyhet

Företag
Total Sweden AB

Box 50326
202 13 Malmö
Sverige
Total Sweden AB

Sänd till en kollega

0.047