23948sdkhjf

Drivaxlar till Mercedes AMG

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Reservdelsgrossisten Drivknuten.se gör allt för att befästa sin ställning som ledande experter med landets största lager av delar för drivlinan. De utvecklar och kommer ständigt med nya produkter som dessa axlar till Mercedes AMG-modeller.

Inte ens hos Drivknuten.se hör axlar till Mercedes AMG-modeller till vanligheterna, men faktum är att under senare tid har det kommit fram en hel del axlar till både ovanliga liksom mer klassiska Mercedesmodeller.

Drivaxlar till olika 4-Matic modeller har Drivknuten.se varit ganska ensamma om, liksom drivknutar till ovanligare modeller. Nyligen presenterade företaget drivaxlar till klassiska Mercedes 190 och nu är det alltså dags för både vänster och höger drivaxel fram till Mercedes CLS och E-klass AMG-modeller i 218 och 212-karossen samt till S-klass och S-klass Coupé i modellerna 216 och 221.

Drivaxlarna heter DMB-403E för vänster sida fram samt DMB-503E för höger framaxel. Priserna ligger vid introduktionen på 2792 respektive 3199 kr exkl. moms före verkstadsrabatt.

Se mer om drivaxlarna på hemsidan: Drivknuten.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.073