23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Unik Formel 1-körning på Anderstorp med Drivknuten.se

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

I ett samarbete mellan Drivknuten.se och Rajamäki Racingexperience så erbjuds två helt unika Formel 1-körningar den 14 och 15 juni 2022 på Anderstorp för alla som drömt om att köra en riktig Formel 1 bil på bana.

Rajamäki Racingexperince är en av ytterst få som kan erbjuda körning med riktiga Formel 1 bilar. Utöver körning i Finland, Lettland och Polen så finns det även möjlighet till körning i Sverige på anrika Anderstorp Raceway som faktiskt är Skandinaviens enda Formel 1 bana. Banan är mycket uppskattad av de förare som fått uppleva den 1 kilometer långa rakan och de långa svepande höghastighetskurvorna.

I ett samarbete med Drivknuten.se så erbjuds två helt unika dagar den 14 respektive 15 juni 2022.

Antalet är maximerat till 16 respektive 12 personer per dag. Det blir två heldagar med körning av Formula Renault samt olika antal varv med de modifierade Williams Formel 1 bilarna från 2007 körda av 2016 års världsmästare Nico Rosberg och Alexander Wurz.

Under tisdagen är det fyra varv med Formel 1 bilarna på hela långa Grand Prix slingan på Anderstorp och under onsdagen får man köra det dubbla antalet varv. Lån av utrustning, försäkring, F1 certifikat, en helt speciell tröja och lunch ingår. För onsdagens mer påkostade körning och upplägg ingår även ett spännande föredrag, middag och övernattning på gemytliga Toftaholm.

Priserna är starkt reducerade till 15 900 kr respektive 21 900 kr exkl. moms.

Passa på att förverkliga en av de riktiga toppupplevelserna på de flestas ”Bucketlist”, skicka din intresseanmälan till Drivknuten.se

Se mer på Drivknutens hemsida

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.063