23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Allabildelar.se i sponsorsamarbete med Drivknuten.se

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Drivknuten.se utvidgar sitt sponsoråtagande i nära samarbete med Allabildelar.se som går in som ny huvudsponsor för Nyman Racing säsongen 2022 och 2023.

Redan under 2021 så hade Drivknuten.se ett aktivt samarbete med Nyman Racing´s övriga sponsorer, ett samarbete som var till nytta för samtliga involverade företag. Inför 2022 var därför intresset från Drivknuten´s sida ännu större när det blev klart att Allabildelar.se skulle kliva in som huvudsponsor i ett flerårigt avtal. Inte minst för att Drivknuten.se sedan tidigare har ett nära samarbete med Atracco-gruppen som är huvudman bakom bildelsportalen Allabildelar.se.

Micke Nyman kommer själv inte att köra Legends Cup under 2022 annat än världsfinalen i USA, men satsar stenhårt på sina åtta förare i teamet inför årets Legends Cup. Teamet har bland annat skaffat en stor lastbil med tillhörande hospitalitytält på över 100 kvadratmeter för att få en gemensam samlingspunkt och samtidigt kunna öka exponeringen för såväl teamet som sponsorerna.

I förartruppen hittar vi Per Danielsson som ny förare för säsongen medan Olle Erixon dessvärre lägger hjälmen på hyllan. Dubble mästaren Rasmus Ericsson är självskriven liksom förra årets vinnare Christofer Karlsson samt danska Mads Panik Pedersen och Kim Pedersen som kör hela svenska serien. Erkänt snabba Erik Blixt och William Gunnarsson blir kvar liksom även Michael Gryvik.

Nyman Racing kommer att genomföra flera kundevent för Allabildelar.se ute på olika Atracco-anläggningar där de inbjudna får titta närmare på de häftiga Legendsbilarna från Nyman Racing.

Nyman Racing arbetar nu samtidigt på en uppdatering av hemsidan.

Här finns länkar till den nya huvudsponsorn Allabildelar.se såväl som till Nyman Racing och självklart också Drivknuten.se.

Allabildelar.se

Nyman Racing

Drivknuten.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.078