23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Brutal Audi Sportquattro S1 till Automässan i Göteborg

Anders "ACE" Carlssons otroligt häftiga Audi Sportquattro S1 blir ett tungt dragplåster till Automässan 2023 i Göteborg i januari genom sponsorn Hagmans Nordic som kommer att ha den ikoniska bilen i sin monter.

Drivknuten.se är, utöver Hagmans Nordic, också med och sponsrar Anders "ACE" Carlssons otroligt häftiga Audi Sportquattro S1:a tillsammans med övriga sponsorer som Nordwall Marin,  UBT Transport, Atracco Helsingborg, Kendall, SL Turbo, Trollspeed, Stema, Tibuc, Toveks och Michelin. Bilen som är en replika är genomgående byggd med originaldelar från Audi Motorsport som härstammar från de ikoniska Grupp B-bilarna som totaldominerade rallyvärlden under 80-talet och kommer nu alltså kommer att ställas ut på Automässan 2023 i Göteborg mellan den 18 och 21 januari i Hagmans Nordic´s monter.

Anders kommer även själv att finnas på plats vid sidan av sin bil under någon av dagarna.

Audi´n SportQuattro S1:an är alltså exakt samma bil som Stig Blomqvist körde uppvisning med i Race of Champion på Pite Havsbad i början av året med bl.a. Formel 1 föraren Sebastian Vettel i passagersätet.  Den körningen visades på SVT och finns dessutom i ett klipp på Youtube som enbart det har över 420.000 visningar.

Missa inte att se bilen "live" på Automässan i Göteborg i Hagmans Nordic´s monter D01:02

Drivledens Bildelar i Helsingborg
Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569157463

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031