23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

2000W energisystem för alla typer av arbetsfordon

| Medlemsnyhet | Företag HBA Fordonsteknik AB

ES-2000 är ett perfekt energisystem för alla typer av arbetsfordon. Med ES-2000 kan du köra dina kraftfulla elverktyg och samtidigt ha fulladdade batterier i dina handverktyg.

 ES-2000 är en 2000W högpresterande inverter med ren sinusvåg. Tack vare ett inbyggt 100Ah LiFePO4-batteri driver ES-2000 dina 230V AC-applikationer under lång tid.

Den senaste tekniken inom batteriövervakning skyddar batterierna från överbelastning och säkerställer längsta möjliga livslängd för systemet.

Batteriövervakningen tillser även att all tillgänglig laddningsenergi både från fordonets generator och från externt elnät omvandlas till snabb och effektiv batteriladdning. Mikroprocessor kontrollerad DC/DC laddare som är Euro 5/6 klar medföljer.

ES-2000 är designad med den professionella användaren i åtanke. Chassit är robust och framtaget för att stå på golvet i ett arbetsfordon. Systemet har ett säkerhetsrelä som skyddar användaren samt en lättläst övervakningsdisplay. Ett specialframtaget fäste gör installationen enkel. Det möjliggör även snabb förflyttning av systemet mellan fordon. 

Läs mer på HBAs hemsida >>

Medlemsnyhet

Företag
HBA Fordonsteknik AB

Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Sverige
HBA Fordonsteknik AB

Sänd till en kollega

0.082