23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

För fjärde året i rad medverkar TOTAL som sponsorpartner på Copenhagen Historic Grand Prix.

Engagemanget inom motorsport går långt tillbaka i TOTALs historia. I mer än 45 år har TOTAL verkat som teknisk partner inom olika motorsportsgrenar där man utvecklat motoroljor såväl som smörjmedel för att testa dem i internationella racerlopp.

Det är en viktig och givande del i TOTALs strategi att stötta och samarbeta med några av de mest populära motorsportstävlingarna såsom Le Mans och Rally. TOTAL ser racerbanan som det ultimata laboratoriet för utveckling av morgondagens oljeprodukter. De extrema krav och tuffa påfrestningar som oljan utsätts för på racerbanan ger ovärderlig input. Denna input används sedan i täta samarbeten med bilfabrikanter för att förbättra motorns prestanda och levnadslängd. Detta förklarar delvis varför TOTAL, för fjärde året i rad medverkar på Copenhagen Historic Grand Prix. Franck Maurin, administrativ direktör för Total Nordic uttalar sig ytterligare:

”Copenhagen Historic Grand Prix är ett fantastiskt motorsport event och en perfekt möjlighet för oss att visa att vi är lokalt representerade. Dessutom bidrar vår närvaro på Bellahöj Park till ökad kännedom om våra brand/märken TOTAL och ELF.  Detta gör det möjligt för oss att stärka våra globala partnerskap inom motorsporten. Men viktigast av allt, Copenhagen Historic Grand Prix ger oss möjlighet att dela en unik upplevelse med kunder, samarbetspartners och övriga besökare.”

 

Sänd till en kollega

0.079