23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Total Quartz Ineo Long Life 0W-20 – Högkvalitativ motorolja utvecklad för VW gruppens bilar

Total Quartz Ineo Long Life 0W-20, är en syntetisk motorolja med stora bränsleekonomiska fördelar. Utvecklad med ART (Age Resistance Technology) gör att denna motorolja kan erbjuda ett optimalt skydd för både miljön och motorn.

Total Quartz Ineo Long Life 0W-20, är en syntetisk motorolja med stora bränsleekonomiska fördelar. Utvecklad med ART (Age Resistance Technology) gör att denna motorolja kan erbjuda ett optimalt skydd för både miljön och motorn. Dessutom uppfyller Total Quartz Ineo Long Life 0W-20 de mest krävande specifikationer och är därför officiellt godkänd av VW gruppen.

En säker investering för både bil och miljö

Ett optimalt skydd för motorn betyder att den klarar alla former av belastningar, körförhållanden samt körstil. Det är viktigt att använda en motorolja som är anpassad för bilen. En motorolja som uppfyller kraven från bilproducenten garanterar längre livslängd för motorn. Total Quartz Ineo Long Life 0W-20 är en syntetisk motorolja, utvecklad med den senaste tekniken, som håller motorn yngre i längre tid, samtidigt som den uppfyller dem mest krävande tekniska specifikationerna. Tack vare utvecklingen med ART (Age Resistance Technology) erbjuder också Total Quartz Ineo Long Life 0W-20 betydligt förbättrad energieffektivitet och en väsentlig förbättring av de bränsleekonomiska fördelarna jämfört med officiella standarder.

Fördelar vid användning av denna motorolja

Mindre påverkan på miljön: TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 0W-20 reducerar bildandet av avlagringar i motorn och säkrar optimal drift av den senaste dieselpartikelfilterteknologin (DPF) samt katalysatorer i bensinmotorer så att utsläppen av NOX, CO2, CO och andra skadliga partklar minskas.

Optimalt skydd av motorn: Garanterar optimalt skydd för motorn under alla former av belastningar, körförhållanden och körstilar. 

Kallstart: Erbjuder motorn ett enastående skydd vid kallstarter.

Ren Motor: Reducerar avlagringar i motorn och maximerar motorns kvalitet.

Sänkta driftskostnader och lägre bränsleförbrukning

Internationella specifikationer och producentgodkännanden

TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 0W-20 uppfyller ACEA standarder och de mest krävande specifikationerna från bilfabrikanterna. Produkten garanterar ett exceptionellt skydd av motorns delar med lång hållbarhet och ger en utomordentlig bränsleekonomi samtidigt som den bevarar effektiviteten från emissionssystemen i de modernaste diesel- och bensinmotorerna på Europeiska fordon som kräver 0W-20 viskositet.

* TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 0W-20 är speciellt rekommenderad till bilar inom VW gruppen där det krävs att motoroljan ska uppfylla VW 508.00/509.00 specifikationen.

Sänd till en kollega

0.031