23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Drivknuten.se erbjuder gratisprogram

Drivknuten.se har en egenutvecklad programvara för att hitta rätt delar till drivlinan. Programmet erbjuds helt gratis utan några förpliktelser till alla verkstäder som önskar ha det.

Drivknuten´s program Driveline Recode är byggt enbart för att med enkelhet kunna säkerställa rätt delar för drivlinan utifrån mått, splines, längder eller originalnummer och har en inbyggd crosscheck funktion som kan korsköras i all oändlighet.

Man kan till exempel ta reda på vilken bil en befintlig drivknut hör till eller plocka fram alla axlar som finns av en viss längd eller se vilka axellängder som finns utifrån specifika splins eller mått för anslutningen i ändarna. Programmet finns för närvarande till PC, Androidbaserade läsplattor och telefoner.

Genom att knappa in en eller flera mått eller värden så får man fram de artiklar där de angivna specifikationerna stämmer överens. Ju fler parametrar man lägger in desto mer exakt blir sökningen.

Sak samma för yttre och inre drivknutar liksom ABS-ringar. Möjligheterna är närmast obegränsade. 

De verkstäder som också önskar ha Driveline Recode kan bara maila till info@drivknuten.se, så skickar de programmet kostnadsfritt.

Drivledens Bildelar i Helsingborg
Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569157463

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047