23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Över 300 kardanaxlar i lager

Specialisten på delar för drivlinan, Drivknuten.se, har som ny representant för GKN laddat upp lagret med över 300 kardanaxlar eller kardandelar varav över 200 är helt nya.

Reservdelsgrossisten Drivknuten.se har med GKN, som är en av Europas största tillverkare av kardanaxlar, fått ett välbehövligt tillskott och kompletterat sitt sortiment med över 200 helt nya kardanaxlar. Närmare en tredjedel av dessa är enbart till lätta transportbilar som Mercedes Vito, Viano, Sprinter, VW Crafter och Ford Transit.

Det övriga sortimentet spänner över ett bredd register till allt från Jeep Cherokee till Land Rover, Volvo´s XC-modeller, Audi A8, Q7, Q3, Kia, Nissan, Hyundai och så till BMW´s olika fyrhjulsdrivna modeller. Merparten av de nya axlarna lagerförs redan från start på Drivknuten´s lager i Helsingborg och under året väntas det tillkomma ytterligare något hundratal nya kardanaxlar.  

För att söka rätt kardanaxel räcker sällan bilens regnummer utan man måste söka betydligt djupare via chassinummer och biltillverkarens specifikationer. Drivknuten´s kundtjänst hjälper till att säkerställa rätt modell.

Se alla tillgängliga kardanaxlar, stödlager och kardandelar via hemsidan: Drivknuten.se

 

Drivledens Bildelar i Helsingborg
Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569157463

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047