23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

BKT Tires expanderar och har utökat produktionskapaciteten.

BKT har byggt ut sin fabrik i Bhuj, för att möta den växande globala efterfrågan på tunga däck.

Från och med mars 2022 har koncernen utökat produktionskapaciteten av sina däck med ytterligare 50 000 ton. Fabriken i Bhuj, som är den största fabriken, har byggts ut ytterligare och produktionen av lantbruksdäck av radialkonstruktion har ökat i omfattning.

Denna expansion är BKTs svar på den växande globala efterfrågan på off highway däck och tillväxttakten förväntas ej att avta.

Expansionsprojektet har gått mycket snabbt. Utbyggnationen av fabriken Bhuj startade i maj 2021 och det har således tagit mindre än ett år att utöka produktionskapaciteten med ytterligare 50 000 ton.

Det är inte en slump att det var Bhuj som byggdes ut, då detta är en produktionsanläggning byggd och designad för kontinuerlig utveckling och expansion. Nu i mars 2022 är man redan igång med utökad produktion om 50 000 ton.

Produktionsanläggningen Bhuj är belägen i delstaten Gujarat, Indien, cirka 60 km från hamnen i Mundra vid Arabiska havet. Detta strategiska läge underlättar för BKTs export av däck till över 160 länder över hela världen.

Gripen Wheels är exklusiv distributör av BKTs däck i Sverige och Finland och ni köper däcken via Gripen Wheels återförsäljarled.

Gripen Wheels AB
Logistikvägen 2
556 52 Jönköping
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565809885

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.032