23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

TYRI höjer prognosen för INTELLilight® med 100 procent för 2023

TYRI, världsledande inom arbetsbelysning för tunga maskiner, hade stora förväntningar inför 2023 och lanseringen av INTELLilight® på den internationella marknaden. Men redan i april höjer bolaget försäljningsprognosen med 100 procent för helåret och produktionen som så här långt bedrivits i den svenska fabriken kommer att skalas upp och fabrikerna i UK och USA kommer börja producera INTELLilight® så snart som möjligt.

– INTELLilight® har tagits emot otroligt bra på den internationella marknaden. Flera av de större maskintillverkarna har beställt systemet till sin produktion, exempel på detta är Komatsu, DOLL och Soilmec. Under den sju år långa utvecklingen av INTELLilight® har vi haft ett nära samarbete med många av maskintillverkarna och vi förstod tidigt att vårt nya belysningssystem skulle vara attraktivt, men vi hade aldrig vågat tro att efterfrågan så här snabbt skulle bli så stor. Vi tyckte att vi hade satt höga prognoser och allokerat resurser till vår fabrik i Sverige, men vi behöver redan nu göra en ny prognos och ställa om produktionen även i våra fabriker i UK och USA, säger Martin Karlberg, vd och en av grundarna av TYRI.

En handfull globala maskintillverkare har redan tecknat långa avtal med TYRI:s INTELLilight® och över ett tjugotal ytterligare testar nu belysningssystemet. Något som visar på det stora intresset för INTELLilight® Att öka produktionen och snabbare få ut fler produkter på marknaden är inget som oroar Martin Karlberg.

– Vi har samma utmaningar som alla andra med att få tag på material och tekniska komponenter, men vi har mycket goda relationer med våra leverantörer och är i ständig dialog med dem för att säkerställa att vi får det vi behöver. Under perioder kan leveranserna ta lite längre tid, men genom att själva ha en god lagerhållning som baseras på den vetskapen känner jag mig trygg med att kunna leverera utifrån efterfrågan även om vi nu ser att vi behöver dubbla vår produktion av INTELLilight® i år.

Den ökade efterfrågan på den första versionen av INTELLilight® har gjort att den fortsatta forskningen och utvecklingen av belysningssystemet fortsätter med hög intensitet. De stora framstegen är gjorda, men det finns fortsatt mycket att utveckla menar Christian Wadell, globalt ansvarig för research- och development på TYRI.
– Vi är i full gång med att utveckla INTELLilight® och vi ser fram emot att presentera fler nyheter. Eftersom vi tidigt framtidssäkrade INTELLilight® så kommer alla nyheter till belysningssystemet att passa till äldre system och vice versa. Har man gått över till INTELLilight® ska man känna sig trygg med att kunna göra uppdateringar utan att vara tvungen att byta hela systemet.

TYRI Sweden AB
Aröds Industriväg 78
422 43 Hisings Backa
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5563823037

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031