23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Drivknuten tar hjälp av senaste AI-tekniken

Drivknuten.se, som är ledande inom delar för bilens drivlina, tar hjälp av den senaste AI-tekniken för att utveckla sina system och ytterligare säkerställa att det blir absolut rätt delar i varje enskilt tillfälle, 100% rätt delar ska verkligen alltid vara 100%.

Det är många diskussioner om den senaste AI-tekniken, och det finns naturligtvis många farhågor, men rätt använt kan det vara ett avgörande verktyg. Och detta har naturligtvis Drivknuten.se tagit till sig i sin utveckling.

Drivknuten.se, bygger i nära samarbete med Carlinkment, helt 100% garanterat rätt kopplade delar för bilens drivlina, genom att göra tvärt emot övriga branschen, genom att ta bilen till delen, istället för det omvända. Det är ett mycket tidsödande arbete, och det får ta den tid det tar. Och det är just med det som företaget har tagit hjälp av den senaste AI-tekniken, för att helt enkelt plocka bort orelevant information som felaktigheter i systemen. Det kan exempelvis vara en mellanaxel till en framhjulsdriven bil eller drivaxlar som inte passar en viss motorkod från en årsmodell till en annan plockas bort och ersätts med rätt drivaxel. Ganska självklart kan tyckas, men som inte alltid är så lätt att upptäcka och som annars hade krävt ett manuell arbete. Normal dataprogrammering blir aldrig smartare än personen som knappar in informationen. AI-tekniken är därför helt annorlunda då den arbetar självständigt och med ett närmast mänskligt resonerande kan lära in, hantera ofantliga mänger av information och underlag samtidigt som den bearbetar och analysera effekterna av tidigare åtgärder, strukturerar upp och utvecklar systematiseringen som då samtidigt löser problemen - och allt på bara några minuter.

Drivknuten´s arbete med artificiell intelligens startade i samband med att företaget påbörjade arbetet med en helt ny hemsidesplattform och upptäckte att vanlig programmering och robotisering av alla upptänkliga uppgifter inte räckte till. Drivknuten kommer i slutet av 2023 lansera sin nya hemsida som alltså till stor del är byggd med hjälp av den senaste AI-tekniken.

Till nuvarande hemsidan: Drivknuten.se

Drivledens Bildelar i Helsingborg
Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569157463

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031