23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

SANY Northern Europe kliver in på den nordiska marknaden!

Vi kan med glädje meddela att vi är tillbaka på den nordiska marknaden med en uppdaterad portfölj. Dessutom arbetar vi nu från vårt egna lokala kontor i Stockholm- vi är här för att stanna och för det krävs det lokal förankring. Tillsammans med framtida kollegor ämnar vi erbjuda våra kunder helhetslösningar passande såväl stora som små projekt. Låter det spännande? Läs vidare för en introduktion av oss på SANY Northern Europe!

SANY Northern Europe: Nu påbörjar vi vårt arbete i Norden

Den nordiska regionen är känd för sin tuffa terräng, utmanande väderförhållanden och ambitiösa byggprojekt. I denna miljö är högpresterande tung maskinutrustning oumbärlig. Här kommer vi, SANY Northern Europe, in i bilden och för med oss en portfolio sprungen ur innovation & pålitlighet passande för den nordiska entreprenadindustrin.

Lokalt kontor med SANY Group i ryggen

SANY Northern Europe är ett direkt dotterbolag till SANY Group, en global ledare inom tillverkning av entreprenadmaskiner. Med en närvaro i fler än 150 länder har SANY Group förtjänat sitt rykte för högkvalitativa maskiner samt kundnära relationer med snabb service.

Elektriska maskiner för den nordiska miljön

En av våra tydligaste ambitioner är att inneha en mångfacetterad produktportfölj för att kunna erbjuda helhetslösningar inom den tunga industrin oavsett miljö och projektets omfång. Vi är väl medvetna om den ökande efterfrågan på elektrisk utrustning inom Norden och kan med glädje meddela att vi erbjuder elektriska dumprar, grävmaskiner, kranar, lastbilar & hjullastare för att nämna några. Dessa maskiner minskar arbetets miljöpåverkan samt exponeringen av vibrationer för operatören samtidigt som ljudnivån sänks- de positiva aspekterna är många.

Ett förtydligande gällande oss och vår tidigare återförsäljare

Medan vår tidigare återförsäljare, "SANY Nordic" agerade importör för SANY på den svenska och finska marknaden, skiljer sig SANY Northern Europe AB genom att vara ett helägt dotterbolag till SANY-koncernen. Detta direkta ägande säkerställer större kontroll över både kundsupport och produktanpassning, vilket i slutändan innebär en smidigare och snabbare kommunikationsväg för våra lokala återförsäljare och kunder i Norden.

Vi letar dessutom återförsäljare i Sverige & Finland!

Vi har ett enormt intresse för den nordiska marknaden och för att hjälpa oss växa söker vi återförsäljare av våra maskiner, specifikt inom Sverige & Finland. Genom ett samarbete med lokala återförsäljare ämnar vi förbättra tillgänglighet, servicekvalitet och responsivitet i hela regionen. Om detta är av intresse för dig och ditt företag ta gärna kontakt med oss via telefonnumret eller mejlen som återfinns i slutet av denna artikel.

Slutord & kontaktinformation

Vi befinner oss i en spännande fas av expansion i Norden och ser fram emot att träffa alla framtida kunder och kollegor. Om du är intresserad av att kontakta oss, antingen i rollen som potentiell kund eller partner, når du oss på: 
sanyne@sanygroup.com
0708489777

Om du dessutom vill följa våra framsteg och få förstahandsinformation om SANY Northern Europe kan du följa oss på sociala medier.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/sany-northern-europe-ab/
Facebook: https://www.facebook.com/SANYNorthernEurope 
Instagram: https://www.instagram.com/sanynortherneurope/ 

SANY Northern Europe
Kaminvägen 15
176 77 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5594272717

Kontaktperson

WY

Sänd till en kollega

0.033