23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Trelleborg driver framtidens jordbruk med det nya TM1 Eco Power-däcket: det hållbara däckvalet.

• Det nya Trelleborg TM1 Eco Power-däcket är tillverkat av 65% hållbara material och är utformat för både traditionella och eldrivna traktorer. • TM1 Eco Power-däcket kommer att visas på Agritechnica-mässan i Hannover den 12-18 november 2023. Monter B04, hall 20.

Trelleborg fortsätter att sätta högre branschstandarder inom jordbruket med lanseringen av sitt nyaste och mest miljövänliga däck, TM1 Eco Power. 

Tillverkat av 65% hållbara material är TM1 Eco Power en bekräftelse på Trelleborgs fortsatta engagemang för en mer produktiv och hållbar framtid för jordbruket. Målet är att minska beroendet av fossila bränslen och öka produkters cirkularitet samtidigt som man markant ökar den operationella prestanda för kunden. TM1 Eco Power-däcket är utformat för den nya generationen eldrivna traktorer och prioriterar inte bara hållbarhet utan har även extremt lågt rullmotstånd, vilket möjliggör längre användning av traktorns batteri och låg energiförbrukning.

Alessio Bucci, Product Marketing Senior Manager på Yokohama TWS, säger: "Vi är stolta över att med införandet av avancerade lösningar som vårt TM1 Eco Power-däck sätta nya däckstandarder. Jordbruket genomgår för närvarande en stor transformation som kräver ökad hållbarhet och produktivitet. Vi arbetar för att svara på detta genom att erbjuda toppmodern teknik för ökad prestanda till däcklösningar som är utformade för att göra skillnad i kundernas dagliga verksamhet – med början i vårt TM1 Eco Power, det mest hållbara däckvalet."

Den 12 till 18 november 2023 kommer det nya TM1 Eco Power-däcket att visas live för första gången, vilket sker i Trelleborgs monter B04, hall 20 på Agritechnica i Hannover, Tyskland som är världens ledande mässa för lantbruksmaskiner. Här kommer en presskonferens att hållas en 13 november från kl.14:00 för att presentera det nya däcket och alla dess innovativa funktioner.

Trelleborgs experter kommer att vara på plats i montern för att ge branschexperter råd om de bästa däcklösningarna för lantbruksapplikationer, inklusive det senaste Trelleborg HF1000-implementdäcket, TM1000 ProgressiveTraction®-däcket, MPT100-däcket för mångsidiga off-road-fordon och det nyligen lanserade Adaptive Tire Management System (ATMS) som är en smart lösning för kostnadseffektivt jordbruk. Systemet samlar in däckdata i realtid för ultimat traktorprestanda genom sina sensorer som är integrerade i däcken. På så sätt får lantbrukaren kontinuerlig information om rätt konfiguration för varje moment.

TM1 Eco Power - Avancerad däckdesign, teknik och prestanda

TM1 Eco Power-däcket har utvecklats tillsammans med OE-partnern Fendt och är framtaget speciellt för den nya eldrivna traktorn, e107 Vario, som är utrustad med 280/70R16 fram och 380/70R24 bak som standard. Den innovativa däckdesignen och dess självrensande egenskaper har visat sig ge överlägsen dragkraft på fast underlag och ökad komfort för föraren. Med fokus på prestanda och energieffektivitet levererar TM1 Eco Power-däcket oöverträffat lågt rullmotstånd för bränsledrivna fordon samtidigt som det förlänger batteriets livslängd för traktorer, vilket ytterligare minskar miljöpåverkan samtidigt som prestandan maximeras.

Trelleborg, en del av Yokohama TWS, är ett däck- och fälgteknik varumärke som levererar avancerade lösningar för yrkesverksamma inom lantbruk, materialhantering och entreprenad. Genom att kombinera däckexpertis och modern teknik förutser Trelleborg kundbehoven och hjälper till att förbättra produktivitet och effektivitet samtidigt som man respekterar miljön.

Yokohama TWS
Box 1088
231 81 Trelleborg
Trelleborgs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560562620

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031