23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Heby Däckservice AB/Däckteam skor en Massey Ferguson med 4 BKT AGRIMAX RT 765

Heby Däckservice AB/Däckteam har sålt och monterat 4 BKT AGRIMAX RT 765 på en Massey Ferguson med frontlastare 945, som ägs av ”älgmannen” Leffe Lind.¨Leffe äger och driver den omtalade älgparken Gårdsö älgpark, med besökare från hela världen.

Följande däck sålde och monterade Heby Däckservice AB/Däckteam på Leffes Massey Ferguson.

Framaxeln: 380/70R28 127D TL RT-765 E AGRIMAX BKT
Bakaxeln: 480/70R38 145D TL RT-765 E AGRIMAX BKT

Tack till Johan Jägarstam från Heby Däckservice AB/Däckteamför de fina bilderna på traktorn och till Leffe Lind som valde BKT-däck från Gripen Wheels på sin traktor.

Detta är ett lantbruksdäck i BKT 70-serien som passar till banbrytande traktorer och olika tunga användningsområden som jordbearbetning, åker- och vägtransporter.
Däcket lämpar sig för traktorer, besprututningsmaskiner samt vissa skördemaskiner.

Användningsområden är bland annat:

 • Transporter på väg
 • Transporter på åker
 • Jordbearbetning
 • Besprutning
 • Skörd på vingårdar

Egenskaper:

 • God dragförmåga
 • Bra bränsleekonomi
 • Hög lastkapacitet
 • God förarkomfort
 • Bidrar med lägre jordpackning
 • Självrensande

Den breda kontaktytan ger bästa möjliga dragförmåga och komfort på alla underlag i alla lägen. Däcket besitter mycket goda självrensande egenskaper och ger minskad jordpackning. Det finns i två storlekar med stålbältesteknik.

Befintliga dimensioner och tekniska specifikationer har ni här.

Däcken säljs via Gripen Wheels återförsäljarled.
Har ni frågor om detta däck så tveka inte att kontakta Gripen Wheels produktspecialister.

Heby Däckservice AB/Däckteam

Heby Däckservice ligger Industrivägen 17, intill riksväg 72. Man har ett brett utbud både när det gäller små och stora däck. man säljer däck, servar samt har även däckförvaring. Målet är att kunderna ska känna sig sedda och hörda hos Heby Däckservice, då deras främsta mål är hög kundnöjdhet, och noga utförda jobb. Heby Däckservice är medlem i Däckteam i Sverige AB.

Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Kedjan bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att Däckteam ägs av medlemmarna själva och inte av någon däckleverantör har kedjan möjlighet att erbjuda kunderna bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

Gårdsö Älgpark och Gårdsö lantgård.

Det hela började för många år sedan när Leffe som var jägare på den tiden fick en fråga om att ta hand om en älgkalv som mist sin mor i en trafikolycka. Han hämtade hem kalven och tog hand om den i en vecka, men sedan dog den tyvärr, trots alla omsorger. Då föddes drömmen om en älgpark hos Leffe. Sen tog det många år och en ny kvinna i hans liv innan Leffe och Ilona 2007 kunde öppna älgparken med Gunde och Göta, födda 2006, som första invånare i hägnet på 16 ha.

2014 utvidgade vi hägnet till 25 ha och införlivade torpet Solviken. Leffe och Gårdsjö älgpark var en av finalisterna till stora Turismpriset 2012 och har fått Turistapplåden och Vitsippepriset för sin verksamhet.
2016 blev Leif Lindh Årets företagare i Heby kommun med sina företag.

Gårdsjö ligger vid Vansjö, norr om Morgongåva i Heby kommun och är en typisk, svensk lantgård. De flesta husen på gården inklusive huvudbyggnaden är från 1800-talets mitt och är fina exempel på svensk landsbygdsbyggnation, faluröda med vita knutar. Tidigare var det en traditionell gård med först mjölkkor och sedan svinuppfödning och spannmålsproduktion. En stor del av arealen består av skogsmark. Gården har varit i familjens ägo i tre generationer och sedan 2007 står älgparken för den övervägande delen av gårdens verksamhet.

Vi riktar ett stort tack till Heby Däckservice AB/Däckteam och till Leffe Lind på Gårdsö älgpark!

Gripen Wheels AB
Logistikvägen 2
556 52 Jönköping
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565809885

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.062