23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

SANY Northern Europe letar återförsäljare!

I vår strävan efter att utöka vårt nätverk i Norden söker vi på SANY Northern Europe nu efter ambitiösa återförsäljare, framför allt i Sverige men även i Finland. Med ledord som tillförlitlighet, kvalité och support ämnar vi tillsammans med nuvarande och framtida återförsäljare utöka vår närvaro i Norden. Nedan följer en introduktion till oss och vad vi på SANY Northern Europe kan erbjuda!

Direkt ägarskap av SANY Group

SANY Northern Europe är ett helägt dotterbolag till SANY Group vilket innebär att du som återförsäljare har direktkontakt till oss som maskintillverkare. Genom detta ägarskap eliminerar vi mellanhanden mellan tillverkare och importör, och axlar i stället båda dessa roller för att minska såväl kostnader som logistiska problem för våra återförsäljare.

Vår lokal i Järfälla agerar nav för omfattande support och tjänster till våra återförsäljare i Norden. Från detta kontor erbjuder vi hjälp med inköp av reservdelar, marknadsföringsstrategier och teknisk service för hela utbudet av SANY-maskiner. Detta säkerställer att våra återförsäljare har en pålitlig och tillgänglig kontaktpunkt för alla deras behov.

Stort lager av inhemska reservdelar

En av de viktigaste punkterna för oss på SANY är att vi ska kunna erbjuda alla våra kunder och återförsäljare reservdelar snabbt och smidigt oavsett deras geografiska läge. Det kan vi också lova genom att ha ett 500 m2 stort lager enbart för reservdelar. Detta ser vi inte som en premie utan en nödvändighet eftersom vi förstår hur viktigt det är att byggarbetsplatser inte står still p.g.a. maskinfel. Det är nog ansträngt för arbetarna inom entreprenadbranschen och vi gör vårt yttersta för att projekt ska kunna fortgå sömnlöst.

Direktlinjer till det europeiska centrallagret i Tyskland

Utöver vårt eget inhemska lager av reservdelar i Järfälla har vi genom nära kontakt och direkta leveranslinjer till det europeiska centrallagret i Tyskland ett utökat skydd för våra återförsäljare. Denna logistikinfrastruktur underlättar effektiv och snabb leverans av maskiner och reservdelar, vilket ytterligare förbättrar tillförlitligheten i partnerskapet.

Mångsidig portfölj av maskiner

Vi innehar en stor portfolio med en uppsjö av högkvalitativa maskiner inklusive grävmaskiner, hjullastare, dumpers, betongbilar och blandare, kranar (inklusive elektriska kranar), pålningsutrustning, hamnmaskiner, lastbilar och entreprenadmaskiner för gruvnäring. Detta mångsidiga utbud av produkter vänder sig till ett brett spektrum av branscher, vilket ger återförsäljare ett brett marknadsomfång och potential för tillväxt. Självklart uppfyller alla våra maskiner de lagstadgade samt miljömässiga kraven som ställs på entreprenadfordon i Norden.

Landsomfattande återförsäljarmöjligheter

Vi letar potentiella återförsäljare i hela Sverige & Finland. Detta för att säkerställa att potentiella slutkunder alltid har nära till maskiner från SANY. Ett stort nätverk förenklar också processen med att öka marknadsandelar samt öppnar upp för ett större regionalt samarbete.

Ett engagemang för tillväxt

Vi på SANY Northern Europe har satt ett ambitiöst mål med att öka vår marknadsandel från 1% till 10% inom ett år på den nordiska marknaden. Detta ambitiösa mål är fullt möjligt, vi har gjort det förr i såväl Polen som Italien, men för att nå dit behöver vi duktiga kollegor som delar vår ambition och är redo för en ny utmaning tillsammans med oss på SANY. 

Slutsats

För företag som söker en pålitlig och engagerad partner inom maskinindustrin, erbjuder vi på SANY Northern Europe en spännande möjlighet. Med ett omfattande supportsystem, ett varierat utbud av maskiner av högsta kvalitet och en tydlig vision för expansion, är vi redo att göra en betydande satsning på den nordiska marknaden. Med oss ingår man inte bara ett gynnsamt affärsarrangemang utan ett varaktigt partnerskap.

Ifall du är intresserad och vill veta mer är du välkommen att kontakta vår Sales Manager, Mikael, på:

nyberg.m@sanygroup.com
0707473882

SANY Northern Europe
Kaminvägen 15
176 77 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5594272717

Kontaktperson

MN

Sänd till en kollega

0.078