23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

PhotonicSweden utser TYRI till årets optik- och fotonikföretag

Under PhotonicSwedens konferens 17–19 oktober utsågs TYRI Sweden AB till årets optik- och fotonikföretag. Med den prestigefulla utmärkelsen vill PhotonicSweden uppmärksamma ett företag som utmärkt sig extra mycket under året inom ämnesområdet.

– Vi är naturligtvis mycket glada och tacksamma över den här fina utmärkelsen. Det är ytterligare ett bevis på att vi kan utmana branschen och att vår forskning och utveckling skapar produkter som gör skillnad för såväl branschen som för slutanvändaren, säger Martin Karlberg vd på TYRI.

Från TYRI var det Christian Wadell globala R&D Manager på TYRI och Stuart Campbell optikspecialist på TYRI som tog emot priset.

PhotonicSweden motiveringen till utmärkelsen löd:

Genom att tilldela TYRI Sweden AB priset som årets bästa optik- och fotonikföretag, vill uppmärksamma en strävan som har pågått inte bara sedan TYRI Sweden bildades utan som startade 20 år tidigare. En strävan att tillhandahålla högkvalitativ belysning till de tuffaste miljöerna och arbetsförhållandena. Detta har varit en stadigt växande framgång genom att arbeta nära kunderna och i nära samarbete med nyckelkunder. Genom att använda den senaste tekniken förändrar TYRI branschen med effektiva, intelligenta belysningssystem, vilket under de senaste åren har resulterat i accelererad tillväxt och framgång.

PhotonicSweden vill också peka på den inverkan TYRI’s innovativa intelligenta belysningssystem har haft för att förbättra operatörernas arbetsförhållanden och samtidigt öka säkerheten i farliga arbetsmiljöer.

Om PhotonicSweden

PhotonicSweden är en ekonomisk förening som grundades 2011 för att samla den svenska optik- och fotonikbranschen, inklusive företag, FoU-organisationer, akademi och kompetenscentra för att stärka området. PhotonicSweden möjliggör ett starkare samarbete mellan industri och vetenskap och är rösten mot det nationella och internationella samfundet inom optik och fotonik. www.photonicsweden.com 

TYRI Sweden AB
Aröds Industriväg 78
422 43 Hisings Backa
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5563823037

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031