23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

De senaste bedrifterna från SANY Northern Europe!

Den gångna månaden har varit full av positiva händelser för oss på SANY Northern Europe. Nedan listar vi ett litet axplock av det som vi och våra återförsäljare runtom i Norden har åstadkommit den senaste tiden.

Leveranser av entreprenadfordon

Vår återförsäljare Nordnorsk maskinsenter i Bodø har levererat den mellanstora grävmaskinen SY305C med en arbetsvikt på 30.5 ton till Østhus & Tennevoll Entreprenør. Den nya grävmaskinen kommer framöver nyttjas vid byggandet av den nya flygplatsen utanför Mo. Under dess första tid på arbetsplatsen fick maskinen motta lovord för dess robusta design och styrka.

Likaså har Seabrokers tidigare levererat en grävmaskin av samma modell till en privatperson i Molde. Innan leverans utrustades den med extralysen samt quick switch för enklare byten av utrustning, allt utifrån kundens egna önskemål.

I Danmark har M. Poulsen/ Loma Aps utökat nätverket av SANY-återförsäljare i landet. Såväl ONJ Tractors som Agro Fyn har kontrakterats och de kommer framöver kunna erbjuda kunder maskiner från SANY. Under den gångna månaden har två minigrävare levererats till ONJ Tractors som en början på ett mer fördjupat samarbete längre fram, där allt fler och större maskiner kommer kunna erbjudas.

I Island har vår återförsäljare Elfoss levererat den större grävmaskinen SY500H till en entreprenör som har i uppgift att forsla bort magmatiska bergarter som har uppkommit efter ett vulkanutbrott. Med en arbetsvikt på 52 200kg och en skopa som rymmer 2.2 m3 blev uppgiften enkel i dess utföring.  Video på detta finns även på vår Instagram!

Våra återförsäljare på besök i Kina

För att våra återförsäljare och samarbetspartners bättre ska förstå vad vi kan erbjuda dem i termer av produktionskapacitet samt möjligheter till skräddarsydda lösningar på befintliga modeller, bjuder vi reguljärt in personer som ingår i vårt nätverk till att besöka en eller flera av våra produktionsanläggningar i Kina. Under den gångna månaden har kollegor från såväl Seabrokers som M. Poulsen/ Loma besökt produktionsanläggningen i Changsha där SANY har sitt huvudkontor.

Slutord

Ifall du vill veta mer om oss, vårt nätverk av återförsäljare eller våra maskiner är du välkommen att höra av dig till vår Sales Manager Mikael på följande adress:
nyberg.m@sanygroup.com

För att ta del av uppdateringar som dessa, samt se tillhörande bilder och videoklipp, är du välkommen att följa våra sociala medier där vi kontinuerligt ger uppdateringar om vad vi gör i Norden. Länkar till dessa hittar du nedan.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/sany-northern-europe-ab/
Facebook: https://www.facebook.com/SANYNorthernEurope 
Instagram: https://www.instagram.com/sanynortherneurope/ 

Med detta önskar vi er alla en trevlig helg!

SANY Northern Europe
Kaminvägen 15
176 77 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5594272717

Kontaktperson

MN

Sänd till en kollega

0.031