23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Leverans av elektriska maskiner i Norge!

SANY Northern Europe, en drivande innovatör inom den tunga maskinindustrin, bidrar till en mer hållbar byggbransch. Nyligen uppnådda milstolpar inkluderar leveranser av hela fem elektriska entreprenadfordon i Norge.

Bandkranen SCE800TB-EV levereras till Nordic Crane Norge!⚡

Den elektriska bandkranen SCE800TB-EV, med en maxlyftkapacitet på 80 ton och en bomlängd på 47 meter, har hittat sitt nya hem hos Nordic Crane i Norge. Denna toppmoderna maskin utför tunga lyft med enkelhet samtidigt som den markant minskar sin miljöpåverkan.

Rolf, kranoperatör på Nordic Crane som sedan tidigare har manövrerat kranar från SANY, berättar att han ser fram emot att använda SCE800TB-EV på vattenprojekt i Oslo. Med två elektriska SANY-kranar i flottan som nu förbättrar den miljömässiga hållbarheten i regionen, tackar vi Nordic Crane och är övertygade om att deras SCE800TB-EV kommer leva upp till förväntningarna.

Vill du läsa mer om denna modell klicka här.

Elektrifierande framsteg för TG Pumpeservice⚡

Vår återförsäljare, TG Pumpeservice, har de senaste veckorna levererat totalt fyra elektriska lastbilar/ betongblandare till entreprenörer i Norge. Samtliga lastbilar är av modell SY408C-8FBEV.

Lastbilen SY408C-8FBEV har väldigt låga ljudnivåer vid operativ drift vilket är snällt mot öronen för såväl arbetarna på arbetsplatsen som invånarna i närområdet. Med en imponerande räckvidd på 150 km på en enda laddning är denna lastbil redo att ta sig an de utmaningar som medföljer det nordiska klimatet.

Vill du läsa mer om denna modell finns en länk här.

Slutord

Genom strategiska partnerskap och engagerade återförsäljare erbjuder SANY Northern Europe en väg framåt för aktörer inom entreprenadindustrin som önskar bruka mer hållbara maskinlösningar.

Ifall du vill se bilder och klipp från dessa leveranser och ta del av fler nyheter kan du följa oss på sociala medier via dessa länkar; Facebook, LinkedIn & Instagram.

Ifall du är intresserad av våra maskiner är du välkommen att höra av dig till vår Sales Manager Mikael- han lyssnar gärna på vilka behov ni har.
nyberg.m@sanygroup.com
0707473882

SANY Northern Europe
Kaminvägen 15
176 77 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5594272717

Kontaktperson

MN

Sänd till en kollega

0.047