23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vi letar efter återförsäljare i Finland, är du vår nästa kollega?

SANY Northern Europe äntrade den Nordiska marknaden förra året och sedan dess har vi påbörjat, utvecklat och fostrat strategiska samarbeten med återförsäljare i Sverige, Norge, Danmark och Island. Nu sätter vi siktet på Finland.

Sedan starten 1989 har SANY idag vuxit till en av världens största företag inom mark-och entreprenadmaskiner med över 53 000 anställda världen över och verksamhet i 169 länder.

Vår portfolio inkluderar grävmaskiner, kranar, betongpumpar, pålkranar, vägvältar och hjullastare för att nämna några. Vi utökar även vårt sortiment inom elektriska maskiner för att möta marknadens växande efterfrågan.
En komplett lista av våra produkter finns här.

Nu söker vi återförsäljare som vill bli en del av vårt expanderade team på den finska marknaden. Ditt geografiska läge är av mindre vikt utan istället är fokus på ett större kontaktnätverk och personliga egenskaper. Som återförsäljare ansvarar du för att utveckla SANYs affärer genom att erbjuda befintliga och nya kunder våra produkter och tjänster.

Låter det intressant? Kontakta oss via mejladressen eller telefonnumret nedan för att komma i kontakt med oss så berättar vi gärna mer.

sanyne@sanygroup.com
+46708489777

SANY Northern Europe
Kaminvägen 15
176 77 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5594272717

Kontaktperson

MN

Sänd till en kollega

0.028