23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Portfolion av elektriska maskiner växer- SANY

Sedan SANY grundades 1989 har vi alltid ämnat utveckla maskiner som ligger i framkant i termer av innovation & teknik och som samtidigt är framtagna utifrån marknadens önskemål samt behov. I linje med en ökad efterfrågan på maskiner med lägre påverkan på miljön har vi utvecklat flertalet elektriska maskiner. Vi kan erbjuda grävmaskiner, hjullastare, kranar, hamnmaskineri, dumprar, lastbilar, cementblandare och vägmaskiner inom vår elektriska portfolio.

Sedan tidigare har vi kunnat erbjuda elektriska grävmaskiner på två ton (SY19E) men i år lanserar vi grävmaskiner med en totalvikt på fyra (SY35E) respektive 22 ton (SY215E) och från och med nästa år kommer vi även kunna erbjuda en modell på 38 ton (SY375E).

Våra elektriska kranar och elektriska dumprar är redan ute på arbetsplatser för bland annat Oslo stads vatten-och avloppsförvaltning respektive Rental Group i Sverige. Elektriska containerhanterare återfinns även inom Asco som är verksamma inom norsk hamnlogistik. 

Ifall elektriska maskiner är av intresse för din verksamhet har vi utformat en broschyr med mer information om de modeller vi kan erbjuda, denna hittar du här.

För att komma i kontakt med oss är du mer än välkommen att antingen mejla eller ringa vår sales manager, Mikael, via kontaktinformationen nedan.

nyberg.m@sanygroup.com
0707473882

SANY Northern Europe
Kaminvägen 15
176 77 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5594272717

Kontaktperson

MN

Sänd till en kollega

0.053