23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

HBAs extraljus från Lazer Lamps och riktade blixtljus i grillen på Volvo FH Electric

Här ser du en snygg, infälld montering av två extraljusramper och två blixtljus i grillen på Volvo FH Electric. Det är HIAB som har installerat och bilen ska gå i Bolidengruvan.

HBA levererar ett grillkit speciellt anpassat för montering i grillen på Volvo FH 2021+. Paketet innehåller 2 st extraljusramper Lazer Linear 12 Elite, fästen och kablage. Med en effekt om 84W per ramp levererar Lazer Linear 12 Elite mycket bra ljus. Ett kit lyser med 1 lux på 563 meter.  Linear har ett ljusmönster som ger användaren ett mycket långtlysande ljus samtidigt som rampen erbjuder väldigt bra nivåer av ljus i sidospridning.

Blixtljusen i fronten är HBAs serie MS6; en blixtljusfamilj som genom åren har vuxit till att bli en populär produkt hos landets påbyggare.  Blixtljuset MS6 har två ljuslägen natt/dag. E-godkänt enligt ECE R65 klass 2/XA2 och uppfyller därmed Trafikverkets föreskrift om arbete på väg. Blixtljuset är litet med effektiva lysdioder och bra sidospridning.  MS6 finns i flera utföranden, välj den kabel och kontakt som passar din installation. 

 

Här finns Volvospecifika extraljuspaket >>

Läs mer om MS6 på HBAs hemsida >>

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB

Sänd till en kollega

0.047